Om foreningen

    Et godt sted at mødes!!


Husflid - et udtryk for det vi beskæftiger os med! - men tiderne har ændret sig siden bondesamfundets tid, hvor husflid var en nødvendighed, dels havde man ikke mange penge og dels var det ofte langt til nærmeste skrædder, snedker eller smed, så var det bare at gå igang og lave tingene selv. 

I dag går man bare hen og køber det man skal bruge, men hvad får man så? - en vare som alle andre også kan gå hen og købe! Laver man tingene selv, - så er det et unika, som kun findes i dette ene eksemplar, - og det er da noget helt andet, noget man kan glæde sig over når man bærer det, bruger det, - eller bare ser på det! 

Om det drejer sig om håndarbejde eller sløjd, så er to produkter lavet efter samme mønster ikke ens, - de ligner hinanden, - men er ikke ens, det er med til at gøre arbejdet og besiddelsen af det færdige produkt til noget særligt! 

I Vesteregnens Husflid er der mange forskellige aktiviteter indenfor håndarbejde, træarbejde. Fælles for dem alle er, at de udøvedene kan arbejde sammen og inspirere hinanden, og være med til at udvide kendskabet til det vi laver, og hjælpe nye ligesindede igang, når de har nogle problemer med det de laver. 

Vi håber med denne hjemmeside, at vore egne medlemmer kan følge med i hvad der sker i foreningen, - og at besøgende kan finde inspiration og få en oplevelse af hvad vi laver og står for.

Hvis I kære gæster, ønsker at vide mere om os, - eller ønsker medlemskab af Vesteregnens Husflid, så kontakt en fra bestyrelsen eller send en mail til vesteregnenshusflid@gmail.com

Velkommen, og god fornøjelse!Vesteregnens Husflid
Vestervang 21
6261 Bredebro

Telefon: 74711956

Mail: vesteregnenshusflid@gmail.com


Medlem af Fora